סטתה מנתיב נסיעתה ופגעה עם החזית



שוטרי תחנת אשקלון עצרו נהגת בחשד לנהיגה בשכרות, לאחר שהייתה מעורבת בתאונת דרכים עם שני כלי רכב חונים - בבדיקה נמצא ערך של 1214 מיקרוגרם אלכוהול בליטר אוויר נשוף

דוברות המשטרה

במהלך סוף השבוע התקבל דיווח במוקד המשטרה על תאונת דרכים בעיר אשקלון, במהלכה רכב פרטי סטה מנתיב נסיעתו ופגע בשני כלי רכב חונים.

שוטרי תחנת אשקלון ובוחני התנועה של מרחב לכיש שהגיעו למקום פתחו בבדיקת נסיבות התאונה. מהחקירה עלה כי נהגת הרכב, תושבת האזור, סטתה מנתיב נסיעתה ופגעה עם חזית רכבה בשני כלי רכב חונים.

בבדיקת נשיפה שבוצעה באמצעות מכשיר הינשוף נמצא כי ריכוז האלכוהול בגופה עמד על 1214 מיקרוגרם בליטר אוויר נשוף, ערך הגבוה משמעותית מהמותר בחוק.

הנהגת עוכבה במקום, עברה בדיקות מאפייני שכרות ונחקרה בתחנת המשטרה. בסיום חקירתה נעצרה ונכלאה, ובהמשך הוגש נגדה כתב אישום בהליך מהיר.

*משטרת ישראל תמשיך לפעול בנחישות נגד נהגים המסכנים את משתמשי הדרך, בדגש על עבירות נהיגה בשכרות המהוות גורם מרכזי לתאונות דרכים ופגיעה בחיי אדם.*

מצ״ב תמונה מהבדיקה
קרדיט: דוברות המשטרה

 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה